روش درست کردن ته‌چین مرغ

- برنج ۲ پیمانه
- مرغ به اندازه ۲ ران یا ۱ سینه
- ماست ۱پیمانه
- زعفران تقریبا نیم قاشق چای‌خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
برنج را خيس کرده، مرغ را بپزید وریش‌ریش کنید. ماست را با تخم‌مرغ بزنید تا مخلوط شود. زعفران را هم اضافه کنید. وقتی برنج را آبکش کردید، مقداری از برنج را در مایع تخم‌مرغ بریزید و ته قابلمه را روغن بریزید (البته مقداری بیش‌تر از اندازه چون که ماست روغن می‌برد). بعد کمی مرغ روی برنج بریزید و بعد کمي برنج سفید، بعد مرغ، بعد بقیه مایع ماست را بریزید و بگذارید با حرارت کم دم بکشد که نسوزد.

7 thoughts on “روش درست کردن ته‌چین مرغ

  1. مثل اینکه آقای پرزیدنت خیلی‌ زیاد تحت تاثیر یکی‌ از دوستانشون به نام مستعار پلخمون قرار گرفتند!

  2. zereshk ham kheili khoshmazeash mikonad. mishavad bademjan ra halgheh halghe kard va an ra sorkh kard va baad rooye layeha rikht. ke dar insoorat mishavad tahchineh bademjan!

  3. راستش سخت بود. فکر کنم یک بار باید از نزدیک به ما نشون بدی که چه جوری درست می کنی.

    پ.ن. اول: فکر کنم یکشنبه ظهر همه برای یادگیری وقت داشته باشن.
    پ.ن. دوم: لطفاً زرشک هم بریز.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>