هسته‌ی آووکادو

چند وقت پیش برای ناهار یک آووکادو آورده بودم و همکارها هسته‌اش رو در آب گذاشتن. این هم نتیجه‌اش تا به امروز شده.

5 thoughts on “هسته‌ی آووکادو”

  1. حالا این میوه بده چی میشه! هر روز تو سالادمون یه آووکادو خرد میکنیم.

  2. هسته رو كامل تو آب گذاشته بودين؟
    من خيلى وقته يه هسته تو آب گذاشتم ولى خبرى از ريشه نيست، مي شه دقيق بگين چى كار كردين؟ مشخصات هسته آووكادو و خود اون چي بود؟ خيلي رسيده بود؟

  3. به الهام: البته مال من نیست.

    به فاطمه: خواهش می‌کنم.

    به مریم: من امروز از کسی که این کار رو کرد سوال پرسیدم. می‌گفت که خیلی این کار رو انجام داده و خیلی وقت‌ها با شکست مواجه شده. در نتیجه شما هم به‌تره باز تلاش بکنین و با هسته‌های دیگه امتحان بکنین تا این که بالاخره یکی‌شون بگیره. اووکادویی که من امتحان کردم فلوریدایی بود (یعنی از این بزرگ‌ها که پوست‌شون صافه، نه اووکادوی هاس که ریزتره و پوستش زبره). اون میوه‌ای که من گرفته بودم رسیده بود و نرم بود (البته نه بیش از اندازه). در ضمن اگر همین مدل فلوریدایی رو امتحان بکنین، هسته از وسط به راحتی به دو نیم می‌شه و می‌تونین ببینین که ریشه کدوم طرفه. البته از قرار معلوم می‌شه از روی هسته هم حدس زد که ریشه کدوم طرفه: اون قسمتی که تخت‌تره، ریشه قرار داره. پس شاید به‌تر باشه که ریش سمت پایین باشه. در ضمن در مورد اووکادوی ما، نصفش داخل آب بود و نصف دیگه‌اش بیرون. من تلاش کردم که تا حد امکان آفتاب بگیره و از سرما محافظت بشه.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *